Kontakt

 

Din ildstedsmontør i Bergen

KONTAKT OSS

 

Vi er stadig på farten så den beste måten å kontakte oss på er å sende oss en mail. Vi svarer så fort vi har mulighet. Husk å skrive så mye informasjon du har om det du måtte lure på så blir behandlingstiden kortere. Send gjerne bilder for å kunne gi en mer korrekt pris.

 

Vår mailadresse er: post@tryggmontering.no

 

Vi samarbeider med flere montører i Bergen og vil videreformidle henvendelser for å kunne hjelpe deg så fort som mulig når vår egen tid ikke strekker til.

 

Vi har også et samarbeid med Bergen Varmesenter AS.

Se www.bergenvarmesenter.no for gode tilbud på ovner og peiser.

Ofte spurte spørsmål

01. Leverer dere?

 

For tiden er det kun en montør hos oss og er avhengig av at ovnen står der hvor den skal monteres.

 

 

02. Kommer det noen fra feiervesenet og godkjenner innstallasjonen?

 

Vi har sertifisert montør som utfører og sender inn godkjenning på arbeidet. Feie og tilsynsvesenet trenger ikke å komme på etterkontroll, men vil følge sine egne rutiner for tilsyn.

 

 

03. Hvor lang tid bør det gå før vi kan fyre etter at dere har montert et ildsted?

 

Ved en vanlig montering bør du vente 3-4 dager før du tar produktet i bruk. Dette for at det vi murer fast skal få tid til å tørke og herde skikkelig.

Montøren vil informere om dette når han er ferdig hos deg.

 

 

04. Trenger montøren noe fra meg?

 

Montøren vil normalt sett ha med seg det han trenger av verktøy, men er avhengig av tilgang til strøm og vann for å utføre jobben. Det er også fint hvis du har gårds og bruksnr klart slik at vi får det med på innmeldingen til brannvesenet.

 

 

05. Hvor lang tid tar en montering?

 

Dette kommer an på hvor tilrettelagt ting er. Vi setter av ca 4 timer for en vanlig montering som inkluderer kjøring og tømming av søppel.

 

 

06. Hva trenger vi for å få vrakpant?

 

Kommunen krever at du sender inn dokumentasjon på at gammelt ildsted er kastet (hos BIR eller forhandler) og kontrollskjema fra godkjent montør.

Når vi har utført jobben vil vi lage et kontrollskjema som du sender sammen med søknaden om vrakpant. Hvis du vil at vi skal ta med det gamle ildstedet så skriver vi et bevis på at vi har tatt dette med oss.

 

I dag kjøper man ikke en ovn, men et møbel som varmer.

Vi monterer det - trygt og effektivt.

Copyright @ All Rights Reserved

Trygg Montering AS

Sanddalsbotn 65

5221 Nesttun

 

Org nr: 993108936 MVA